Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τα Λειβάδια θα συνδεθούν με τον βιολογικό της Χώρας!

Ο Γιάννης Χουντάλας, εγγυητής του άψογου έργου. Σεπτέμβριος 2013.
Αντιγραφή από το facebook.com/dimos.androu 
Σύνδεση Μεσαριάς και Λειβαδίων στον Βιολογικό της Χώρας. Δύο ακόμα σημαντικά έργα θα εκπονήσει ο Δήμος Άνδρου. Ύστερα από τις απαραίτητες μελέτες που ολοκλήρωσε η τεχνική υπηρεσία και την διαρκή προσπάθεια για χρηματοδότηση εκ μέρους του Δήμου, γίνεται πραγματικότητα και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, το αποχετευτικό σύστημα Μεσαριάς και Λειβαδίων. Ο Δήμαρχος Άνδρου δήλωσε "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δύο μεγάλα έργα υποδομής χρηματοδοτήθηκαν, για το νησί μας. Έργα τα οποία τα είχε ανάγκη η τοπική κοινωνία. Η Μεσαριά και τα Λειβάδια αποκτούν το δικό τους αποχετευτικό σύστημα και συνδέονται με τον Βιολογικό της Χώρας"."Η συνεχής προσπάθεια για χρηματοδότηση αυτών των έργων και η ολοκλήρωση των μελετών από την τεχνική υπηρεσία, δίνει στην Άνδρο δύο επιπλέον σημαντικά έργα, που σέβονται και προστατεύουν το πλούσιο φυσικό περιβάλλον του νησιού μας".
Δείτε εδώ  τις αναρτήσεις για το έργο που έγινε στα Λειβάδια (Δωρεά Αλκιβιάδη Τάττου) και παραμένει ανενεργό από το 2013. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν θα γίνει ποτέ! Αλλά πραγματικά μόνο αν δω τις μπουλντόζες στον Λειβαδιανό δρόμο θα το πιστέψω, παρόλο που θέλω να είμαι πάντα καλοπροαίρετη. Ας ευχηθούμε σύντομα να πραγματοποιηθεί. Μπορεί να έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" Κάλλιο αργά παρά ποτέ! 

2 σχόλια:

  1. Φυσικά και περιμένουμε να φτάσουν οι μπουλντόζες για να το πιστέψουμε,ενα έργο έμενε ανεκμετάλλευτο ,τι αμαρτία ......
    αν και εμενα δυστυχώς δεν με εξυπηρετεί αλλά θα γλυτώσουμε απο την βρώμα και τα μικρόβια ,απίστευτο!!!!
    ΜΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα λιβάδια
    Μπράβο στο δήμαρχο μας πάντοτε επί του έργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή